Beneficiază de calitatea serviciilor noastre de coletărie și curierat

Cu o experiență de peste 10 ani , Trans Pack curier vă oferă servicii profesioniste de transport colete Cipru Romania Cipru. Acoperim toate tipurile de transport cargo , indiferent de domeniul de activitate, mărimea afacerii, volumul de livrări sau volumul coletelor.

Prin serviciul de la ușa la ușa,destinat in special persoanelor fizice ,preluăm coletele de la ușa casei tale și le ducem până la adresa dorita in România sau Cipru- inclusiv la sate.Avem plecări cu colete săptămânal, astfel încât sa ai nenumărate ocazii în care poți expedia lucrurile tale ,cadouri, acte sau alte pachete speciale. Siguranta și integritatea coletelor tale sunt unele dintre cele mai importante preocupări ale noastre, asa ca poți expedia cu încredere articole fragile sau electronice bine ambalate .

Pentru programări va rugam sa apelați cu încredere la numerele de telefon afișate la rubrica CONTACT .

ColetRomaniaCipru
100% SATISFACTIE - GARANTAT !
 • Servicii de la ușa la ușa
 • Transport săptămânal
 • Preturi corecte
 • Flota auto proprie
 • Siguranta și dedicare

Siguranta și integritatea coletelor tale sunt cele mai importante preocupări ale noastre.Trans Pack vă oferă servicii profesioniste de transport colete Cipru Romania Cipru.

boxes-of-stuff
TRANSPORTAM ORICE OBIECT
 • Cutii cu bunuri , cadouri , acte
 • Biciclete , trotinete , jucării
 • Electronice și electrocasnice
 • Orice forma , orice mărime
 • Livrare la domiciliu

Pachete cu cadouri, haine și diverse bunuri tranzitează frontierele in ambele direcții.Seriozitate ,cele mai bune preturi – de la ușa la ușa Cipru Romania Cipru.

TranspackPozaColeteSus
AMBALAREA - Sfaturi Utile
 • Împachetați corect conținutul
 • Ambalajul exterior protejează
 • Alege ambalajul potrivit fct de conținut
 • Închide și sigilează bine
 • Folosește banda adeziva corespunzătoare
 • Etichetează corect și vizibil

Pentru reguli in transport cat și a învața mai multe despre modul de ambalare și sigilare ale unui colet ⇒ AICI

Colete International

Serviciul TransPack colete Cipru Europa si Courier Internaţional tur retur – permite si faciliteaza trimiterea coletelor în întreaga lume, la preţuri extrem de avantajoase.

Functie de destinatie se pot alege doua servicii – Economic Curier  sau AirExpress. Prin reteaua globala a fratelui mai mare TPC CARGO , si impreuna cu experienta noastra de peste 10 ani in domeniul coletariei – reusim sa livram cu succes oriunde.

Pentru o usoara comunicare si oferta de pret gratuita , te rugam sa completezi  forma “Cere Oferta Gratuit“.  ⇓⇓⇓

CONDITII DE TRANSPORT SI IMPACHETARE

TransPack curier efectuează transportul și facilitează trimiterea bunurilor dumneavoastră printr-un serviciu de la ușa la ușa . Noi , reprezentanții nostrii sau firmele partenere nu își vor asuma răspunderea pentru deteriorarea sau distrugerea trimiterii dumneavoastră in cazul în care trimiterea dumneavoastră contravine condițiilor de transport sau împachetare, și dumneavoastră ați fi putut lua cunoștință de aceste condiții publicate pe site-ul nostru sau întrebând operatorii nostrii . Afla toate aceste informații accesând butonul de mai jos .

ÎNTREBĂRI ȘI INFORMAȚII UTILE

Este ceva ce am omis ?

Pentru a face o rezervare pentru colectare colet/e  – telefonic 0035796775155 (cy)/ 0035725254515 (cy)  , 0040763298703 (ro) ,  WhatsApp la numerele de mobil , SMS, e-mail sau direct din formularul de comanda de pe site.

Pentru un cost estimativ pe ruta Cipru-Romania-Cipru te rugam sa folosești calculatorul de preturi din pagina principala. Pentru celelalte rute ,te rugam sa folosești forma “cere oferta gratis ” , trimite un email sau contactează-ne telefonic .

Sigur ca se poate- și in majoritatea cazurilor fara costuri suplimentare !

DA- din ce in ce mai multi clienți apelează la noi pentru a putea trimite cu încredere documente importante .

Daca sunt ambalate și marcate corespunzător – 100% DA.

Din păcate unii clienți aleg sa își trimită bunurile personale și agoniseala de ani de zile –   cu firme “serioase” , persoane fizice ce promit “ieftin și bun” sau  magazine de orez și macaroane care acum vând transport.  Avem cel putin doua cazuri pe luna in care suntem sunați și rugați sa ajutam pe cineva sa își recupereze bunurile. Uitate prin tari de tranzit , lăsate in București  – dar ele trebuiau sa ajungă in Iasi , sau genul “mai da și matale 80 euro dacă vrei sa ajungă acasă”  .etc etc etc

Trans Pack este partenerul tau de încredere , autorizat international  , asigurat , verificat și FARA COSTURI ASCUNSE– va asiguram asistenta noastră pe toată durata transportului. Apelați cu încredere la noi și/sau agențiile partenere autorizate . Va servim cu plăcere de fiecare data !

Siguranta

Siguranta și integritatea coletelor tale sunt unele dintre cele mai importante preocupări ale noastre, asa ca poți expedia cu încredere articole fragile sau electronice .

Livrare la Usa

Reușim sa răspundem tuturor nevoilor de cargo transport atât in Cipru cat si in Romania- oriunde , inclusiv la sate.

Full Support

Împreuna cu o echipa de tineri ambițioși și profesioniști ,reușim sa răspundem tuturor nevoilor de cargo transport.Contactează-ne cu încredere!

Trimite mesaj
Te servim cu drag!
Ce anume doresti sa transporti?