Descoperă noi servicii și capabilitățile noastre

Una dintre misiunile noastre este – reducerea costului de transport , și in același timp sa oferim clienților noștri moduri diferite de transport la preturi uimitor de accesibile. TransPack a implementat un nou produs foarte convenabil raport preț/cantitate , fără a face rabat de la standardele ridicate -din punct de vedere al siguranței , integrități și al timpului de tranzit .

PALETUL – reprezinta posibilitatea de a trimite cantități  medii de colete sau lucruri personale , ambalate într-un întreg – pe o baza de lemn (vezi foto). Beneficiază de aceleași priorități și servicii ca și coletăria , numai ca oferă o soluție perfecta de a reduce costul transportului . Bineînțeles , livrarea și colectarea se face de la adresa la adresa – inclusiv la sate .

Pentru detalii despre tipuri de paleti , dimensiuni , greutate- cat și pentru programări va rugam sa apelați cu încredere la numerele de telefon afișate la rubrica CONTACT .

WhatsApp Image 2022-09-17 at 11.09.58
SOLUTIA PERFECTA
 • Preturi uimitor de accesibile
 • Siguranta si Integritate
 • Livrare și colectare de la adresa
 • Doua tipuri de paleti standard
 • Oferim Servicii de paletizare și asistenta
WhatsApp Image 2022-06-30 at 9.05.46 AM
CIPRU-ROMANIA-CIPRU
 • Transport paleti de la adresa la adresa
 • Solutia perfecta pentru cantitati medii
 • Acoperire nationala
 • Servicii impecabile la cel mai bun pret
 • Firma autorizata international
CArgoReadyForDepartureTPCwarehouse
EXPERTI IN TRANSPORT DE BUNURI
 • Depozite proprii dedicate bunurilor personale
 • Etichetam , sigilam și protejam
 • Standarde ridicate de siguranta
 • Cel mai bun Pret/Cantitate/Calitate
 • Solutia perfecta pentru tine

Paleti Europa si International

Transportam paleti aproape oriunde in lume.Organizam transportul de marfă paletizată la nivel internațional, si cu ajutorul serviciilor noastre rapide și fiabile veți beneficia de prețuri foarte avantajoase , calitate in servicii , seriozitate și siguranța . Livram și colectam de la domiciliu  – international !

Vrei sa te muti in alta tara și nu vrei sa lași in urma agoniseala de peste ani ; Lucrurile tale au valoare sentimentala dar nu ai vrea sa plătești o avere sa le iei cu tine ; Împreuna găsim soluția perfecta de transport . CONTACTEAZA  pentru o oferta personalizata fara obligatii .

ÎNTREBĂRILE CLIENTILOR

Este ceva ce am omis ?

Pentru a face o rezervare pentru colectare palet/i – telefonic 0035796775155 (cy)/ 0035725254515 (cy)  sau direct din formularul de comanda de pe site.

Pentru un cost estimativ pe ruta Cipru-Romania te rugam sa folosești calculatorul de preturi din pagina principala. Pentru celelalte rute ,te rugam sa folosești forma “cere oferta gratis ” , trimite un email sau contactează-ne telefonic .

Da – Cu siguranta! Transportul paletului/paletilor sa face de la adresa la adresa.

De obicei anunțam un tranzit de 10-14 zile – și ne ținem de cuvânt .

Din păcate unii clienți aleg sa își trimită bunurile personale și agoniseala de ani de zile –   cu firme “serioase” , persoane fizice ce promit “ieftin și bun” sau  magazine de orez și macaroane care acum vând transport. Avem cel putin doua cazuri pe luna in care suntem sunați și rugați sa ajutam pe cineva sa își recupereze bunurile. Uitate prin tari de tranzit , lăsate in București  – dar ele trebuiau sa ajungă in Iasi , sau genul “mai da și matale 80 euro dacă vrei sa ajungă acasă”  .etc etc etc

Trans Pack este partenerul tau de încredere , autorizat international  , asigurat , verificat și FARA COSTURI ASCUNSE- va asiguram asistenta noastră pe toată durata transportului.

Siguranta

Siguranta și integritatea lucrurilor tale sunt unele dintre cele mai importante preocupări ale noastre-la preturi uimitor de accesibile.

Livram acasa

Reușim sa răspundem tuturor nevoilor de transport Cipru-Romania cat și International.Bineînțeles,livrarea și colectarea se face de la adresa la adresa – inclusiv la sate .

Informații și programări

O echipa dornica sa te servească și sa te îndrume către a alege soluția perfecta , pentru fiecare caz in parte . Contactează-ne cu încredere !

Trimite mesaj
Te servim cu drag!
Ce anume doresti sa transporti?